• nl
  • en

Creative Valley Utrecht CS geopend

 

In maart 2019 heeft Creative Valley Utrecht CS haar deuren geopend. Creative Valley Utrecht CS is een Urban Hub, een smeltkroes waarin werken, wonen, winkelen, vergaderen, ontmoeten en ontspannen moeiteloos door elkaar lopen en is daarmee een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied.

Creative Valley Utrecht CS

Creative Valley Utrecht CS is eind 2018 turn key opgeleverd en is in totaal circa 23.000 m2 groot. Het hoteldeel werd eerder verkocht aan Inntel.  Creative Valley Utrecht CS huisvest het Creative Valley kantoorconcept met private lofts, volledig ingerichte studio’s, high-end vaste werkplekken, het vergadercentrum Collective, alsmede 14 short stay woningen gelegen op de bovenste etages. Aan het nieuwe stationsplein is er een nieuwe winkel van Albert Heijn en een Trainmore Black Label. In de winkelunits in de plint naast de Noordertunnel zal zich onder andere een flag ship store van Randstad vestigen.

 

Creative Valley Utrecht CS is gerealiseerd door Dura Vermeer Vastgoed in samenwerking met NIC Re|Development naar een ontwerp van Monk Architecten.

 

Heston Finance Group heeft zowel de aankoop begeleid als ook de beleggingsfinanciering voor Creative Valley Utrecht CS gearrangeerd. Rabobank trad op als financier. De Advocaten van van Riet verzorgden het juridisch advies voor koper. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting verzorgde collegiaal met Cushman & Wakefield de verhuur van de private lofts, JB Retail de verhuur van de winkelunits.