• nl
  • en

Noordgebouw met Creative Valley Utrecht CS opent januari 2019 haar deuren

Noordgebouw 1Aan het nieuwe Stationsplein en met directe toegang tot de historische binnenstad, opent in januari 2019 het Noordgebouw. Met zijn 24-uurs Urban Hub functie is de geest van het Noordgebouw een weerspiegeling van het nieuw e stationsgebied. Een eclectische urban smeltkroes waarin werken, vergaderen, wonen en winkelen moeiteloos door elkaar lopen.

Het Noordgebouw omvat ruim 12.000 m2 v.v.o. (exclusief Hotel Intell) en bestaat uit ruim 3.000 m2 retail (waaronder een Albert Heijn), 14 luxueuze stadsappartementen en een tweede vestiging van Creative Valley. Creative Valley Utrecht CS biedt hoogwaardige werkplekken, studio’s, serviced offices en vergaderconcepten. Zelfstandigen, boutique bedrijven of creatieve corporates vinden in de high-end faciliteiten en services alles wat verwacht mag worden van de meest vooruitstrevende kantooromgeving. Noordgebouw CV

Met ruim 100 miljoen reizigers per jaar is het Stationsgebied van Utrecht het bruisende hart van Nederland. Het gebied ondergaat momenteel een enorme transformatie. Samen met de oude binnenstad wordt het één innovatief stadscentrum met een rijke mix aan functies, op slechts 25 minuten treinen van Schiphol en in directe verbinding met Nederland en de rest van Europa.

Heston Finance uit Utrecht heeft de aankoop en de financiële structurering begeleid. Rabobank Utrecht zal de turnkey afname financieren, hetgeen gepland staat voor eind 2018.