• nl
 • en

Het team

 • Robert teamfoto website

  Robert Fabisch

  +

  Partner

  Robert is mede-oprichter van en partner bij Heston. Robert heeft zes jaar bij SNS Property Finance (voorheen Bouwfonds) gewerkt als Regiomanager West-Nederland. Daarvoor is hij zes jaar werkzaam geweest bij ING Real Estate, laatstelijk als Fundmanager. Robert is bij Heston betrokken bij complexe vastgoedfinancieringsvraagstukken. In zijn carrière heeft hij ruime ervaring opgedaan op het gebied van financieren, ontwikkeling en exploitatie van (commercieel) onroerend goed. Robert heeft na de afronding van zijn HEAO studie aan de Hogeschool Arnhem – Nijmegen diverse vastgoedopleidingen gevolgd. Hij heeft tevens Bedrijfswetenschappen gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

  Specialisme: vastgoedspecialist, financieringsdeskundige

  Telefoon: +31 (0)6 5106 9141

  Bekijk LinkedIn-profiel

 • Michel teamfoto website

  Michel van der Horst

  +

  Partner

  Michel van der Horst is in 2014 toegetreden als partner bij Heston. Hij heeft een brede ervaring opgedaan op het gebied van complexe financiële vastgoed transacties, integraties, financieel management en toezicht. Hij was als CFO binnen GE Capital verantwoordelijk voor verschillende BU’s op het gebied van Real Estate en Corporate Finance in Europa, Azië en de VS.
  Michel is afgestudeerd aan de Erasmusuniversiteit als bedrijfseconoom en registeraccountant. Michel is verantwoordelijk voor het verder professionaliseren en internationaliseren van de bestaande activiteiten van Heston met een focus op het uitbreiden van het Fund & Asset Management bedrijf van Heston.

  Specialisme: Real Estate Investment, finance, transactions, assetmanagement and operations.

  +31 (0)6 5572 7024

  Bekijk LinkedIn-profiel

 • Monique teamfoto website

  Monique Bouwman

  +

  Consultant

  In 2014 heeft Monique Bouwman Heston Finance Group als Consultant versterkt. Monique heeft accountancy gestudeerd aan de Hogeschool – Arnhem en Nijmegen en heeft ervaring opgedaan als financieel adviseur op het gebied van zorg, vastgoed en financiën. Monique is betrokken bij financieringsvraagstukken en de softwareapplicatie HestonInsight.

   financieel modelleren, businessplan ontwerp, lange-termijn exploitatieberekeningen, managementrapportages, maatschappelijk en zorgvastgoed.

  +31 (0)6 2057 2879

  Bekijk LinkedIn-profiel