• nl
  • en

Real Estate Software

Als eigenaar van een onroerend goed portefeuille heeft u te maken met een enorme hoeveelheid aan gegevens. Deze gegevens worden ergens opgeslagen, gearchiveerd of simpelweg weer weggegooid. U kunt als eigenaar, controller of belanghebbende onmogelijk inzicht krijgen in de stroom van gegevens als deze niet gestructureerd zijn verwerkt. Vervolgens is het nog een hele opgaaf de bewerkte gegevens om te zetten tot bruikbare informatie. Uw maand- of kwartaalrapportages zijn bewerkelijk en het is tijdrovend deze actueel te houden. Excel is foutgevoelig en vastgoedsoftware levert geen gedetailleerde informatie over de financiële performance van uw portefeuille.

Heston Insight© is een uniek web enabled management informatie systeem. Overal ter wereld krijgt u snel een actueel en gedetailleerd inzicht in de financiële performance van uw vastgoedportefeuille. Per object, per financiering, per financier, per vennootschap of op basis van uw eigen selecties.

En wie bepaalt nu eigenlijk wat bruikbare en onbruikbare informatie is? Vaak reageert u op informatieverzoeken van belanghebbenden – zoals banken of eigenaren – of levert u trouw overzichten aan die in de ogen van de ontvanger niet toereikend of niet meer actueel (genoeg) zijn.

Heston Insight© is specifiek ontworpen voor vastgoedeigenaren, private vastgoedbeleggers, financiële instellingen, institutionele vastgoedbeleggers, Asset & Investment Managers, woningcorporaties en maatschappelijke instellingen en Vastgoed en Finance professionals zoals beheerders, vastgoedadviseurs, accountants en financieel adviseurs.