Over Heston

Entrepreneurs investing in entrepreneurs

Als vastgoedondernemer of investeerder zoekt u een allround partner met verstand van zaken. Of het nu gaat om inzicht in uw structuur, waarderingen, cashflows of een analyse van uw vastgoedportefeuille. Heston is hét adres voor integraal financieel advies. Helder, eerlijk en zonder poespas. Advies dat u verder helpt.

Robert Fabisch

PARTNER | Robert is mede-oprichter van en Partner bij Heston. Robert heeft zes jaar bij SNS Property Finance (voorheen Bouwfonds) gewerkt als Regiomanager West-Nederland. Daarvoor is hij zes jaar werkzaam geweest bij ING Real Estate, laatstelijk als Fundmanager. Robert is bij Heston betrokken bij complexe vastgoed- financieringsvraagstukken. Hij heeft ruime ervaring in het financieren van vastgoed- investeringen en projectontwikkelingen.

Telefoon Icon Mail Icon LinkedIn Icon

Michel van der Horst

PARTNER | Michel van der Horst is in 2014 toegetreden als partner bij Heston. Hij heeft een brede ervaring opgedaan op het gebied van complexe financiële vastgoed transacties, integraties, financieel management en toezicht. Hij was als CFO binnen GE Capital verantwoordelijk voor verschillende BU’s op het gebied van Real Estate en Corporate Finance in Europa, Azië en de VS.

Telefoon Icon Mail Icon LinkedIn Icon

Hans Huetink

ASSOCIATE PARTNER | Per september 2020 heeft Hans Huetink zich als Associate Partner aangesloten bij het team van Heston. Gedurende vrijwel zijn gehele loopbaan heeft Hans zich beziggehouden met bedrijfsfinancieringen en (her)structureringsvraagstukken, met name in relatie tot vastgoed. Zo heeft hij onder andere gewerkt voor Westland/Utrecht Hypotheekbank, ING Real Estate Finance en Bouwfonds Property Finance en heeft hij in de functie van Vice President mede inhoud gegeven aan de afwikkeling van de leningportefeuille van Propertize (Lone Star Funds). Laatstelijk is hij als partner verbonden geweest aan investerings- maatschappij Somerset Capital Partners. Hans zal zich voornamelijk richten op debt advisory, transactiebegeleiding en (her)structurerings-vraagstukken.

Telefoon Icon Mail Icon LinkedIn Icon

Joep Peters

ASSOCIATE PARTNER | Joep Peters heeft meer dan 25 jaar ervaring in het financieren van onroerend goed in de breedste zin van het woord. Na een lange periode van ruim 20 jaar bij diverse financiële instellingen (Triodos Bank, WestlandUtrecht Bank en Nationale-Nederlanden) heeft Joep zich toegelegd op persoonlijke financiële advisering van investeerders in- en ontwikkelaars van onroerend goed. Joep beschikt over ruime ervaring op het gebied van het financieren van duurzame projecten en portefeuilles. Daarnaast richt hij zich op innovatie waarbij het digitaliseren van processen rondom het financieren van vastgoed de focus heeft.

Telefoon Icon Mail Icon LinkedIn Icon

Samen waarde creëren.