Over Heston

Entrepreneurs investing in entrepreneurs

Als vastgoedondernemer of investeerder zoekt u een allround partner met verstand van zaken. Of het nu gaat om inzicht in uw structuur, waarderingen, cashflows of een analyse van uw vastgoedportefeuille. Heston is hét adres voor integraal financieel advies. Helder, eerlijk en zonder poespas. Advies dat u verder helpt.

Robert Fabisch

PARTNER | Robert is mede-oprichter van en Partner bij Heston. Robert heeft zes jaar bij SNS Property Finance (voorheen Bouwfonds) gewerkt als Regiomanager West-Nederland. Daarvoor is hij zes jaar werkzaam geweest bij ING Real Estate, laatstelijk als Fundmanager. Robert is bij Heston betrokken bij complexe vastgoed- financieringsvraagstukken. Hij heeft ruime ervaring in het financieren van vastgoedinvesteringen en projectontwikkelingen.

Telefoon Icon Mail Icon LinkedIn Icon

Michel van der Horst

PARTNER | Michel van der Horst is in 2014 toegetreden als partner bij Heston. Hij heeft een brede ervaring opgedaan op het gebied van complexe financiële vastgoed transacties, integraties, financieel management en toezicht. Hij was als CFO binnen GE Capital verantwoordelijk voor verschillende BU’s op het gebied van Real Estate en Corporate Finance in Europa, Azië en de VS.

Telefoon Icon Mail Icon LinkedIn Icon

Samen waarde creëren.