Real Estate Advisory

toggle subcategoyTransaction services toggle subcategoy(Re-)structuring toggle subcategoyStrategic portfolio advisory
Michel van der Horst
Partner
Call Mail

Transaction Services

Wij begeleiden en adviseren u bij vastgoed gerelateerde transacties. U kunt op ons rekenen voor ondersteuning bij alle stappen in zowel het verkoop- als het aankoopproces.

(Re-)structuring

Wij begeleiden en adviseren u bij het (her)structureren van uw portefeuille. Wij ondersteunen u bij het (re)organiseren van vennootschappen en adviseren over de positie van het vastgoed binnen uw structuur alsmede eventuele mogelijke optimalisaties.

Strategic Portfolio advisory

Wij adviseren u over de bestaande vastgoedportefeuille, maar ook over grondposities en de ontwikkeling hiervan op korte en lange termijn.

Real Estate Advisory

Elke stap in het tot stand brengen van een vastgoedtransactie vereist kennis en kunde. Van het analyseren van ontwikkelingsposities, structuurrisico’s, financieringen of contracten, tot advies over verbetering van uw rendement of financieringsvoorwaarden. Heston ondersteunt u bij al deze aspecten. Wij verzorgen de financiering, verbinden partijen (waaronder beleggers, ontwikkelaars, bouwbedrijven en financiële instellingen) en initiëren samenwerkingen met voor u belangrijke (nieuwe) stakeholders. Samen met u zoeken wij naar een optimale structuur, de optimale financiering met bijbehorende voorwaarden en de optimale combinatie van partijen.