Heston adviseert Max Health Club

Heston Finance Group heeft Max Health Club geadviseerd bij de financiering en structurering van de aankoop van de tweede Max Health Club vestiging in Den Haag/Voorburg aan de Westvlietweg 55. Het gaat om een langjarige bouw- en bedrijfsfinanciering door ABN AMRO ten behoeve van de bestaande vestiging aan de Klatteweg in Den Haag, alsmede de aankoop, verbouwing en verduurzaming in Voorburg.
De eerste vestiging aan de Klatteweg staat bekend om haar unieke karakter. Van gevarieerde groeps- en fitnesstrainingen tot aan luxe ontspanningsmogelijkheden. Van persoonlijke aandacht tot aan een vooropstaande familiesfeer, waarbij ook de kleinsten zijn betrokken in de zwemschool.
De nieuwe locatie wordt stapsgewijs een tweede Max Health Club. Het is het idee dat Max Health Club aan de Vliet een kopie wordt van het concept van de sportschool aan de Klatteweg: “Alleen wordt het nog groter” volgens de eigenaren Jacco Helmink en Niels Rennes.
De squashbanen krijgen een grondige opknapbeurt, de tennisbanen worden vervangen door een groot zwembad, naast faciliteiten voor een wellness met Finse sauna, stoombad en infraroodlampen, horeca en zelfs een kinderopvang. De judoschool, die Westvliet nu al bezit, is een goede aansluiting op het huidige concept.
Naar verwachting zijn de werkzaamheden in de zomer van 2023 afgerond.
Naast Heston Finance was AC Legal betrokken als adviseur van Max Health Club.

Michel van der Horst

Partner

Telefoon IconMail Icon

BEKIJK OOK