Heston Finance adviseert De Vrije Blick bij financiering

Heston Finance Group adviseert De Vrije Blick Vastgoed Coöperatief bij de financiering van 268 appartementen in het wooncomplex Park Boswijk in Doorn. Het gaat om een langjarige financiering door BerlinHyp.

Het wooncomplex bestaat uit acht gebouwen en is gelegen in een fraaie, bosrijke omgeving. Het complex is de afgelopen jaren gerenoveerd en verduurzaamd. Het centrale gebouw met de gemeenschappelijke voorzieningen (zoals een supermarkt, Grand Café, Coffee Corner, kapsalon en een wasserette) is in 2021 volledig vervangen door nieuwbouw.

Park Boswijk wordt gebruikt als serviceresidentie. Dit houdt in dat de appartementen geschikt zijn voor senioren ( hoewel er geen leeftijdsgrens geldt). Bovendien worden er (facilitaire) diensten aangeboden, zoals een huishoudelijke dienst, een receptie en professionele zorg.

De Vrije Blick Vastgoed Coöperatief is een ontwikkelende vastgoedbelegger met veel ervaring in de herontwikkeling van en beleggingen in historisch vastgoed.
BerlinHyp is een Duitse pfandbriefbank die actief vastgoed in Nederland financiert.

Naast Heston Finance waren Bond Advocaten en Core Notariaat eveneens betrokken als adviseurs van De Vrije Blick Vastgoed Coöperatief.

Zie voor meer informatie ook:
https://www.devrijeblick.nl/
https://www.woneninparkboswijk.nl/

Robert Fabisch

Telefoon IconMail Icon

BEKIJK OOK